tiistai 11. syyskuuta 2012

Tahtoo, tahtoo!

Mä niin halkeen kohta! Olis niin paljon juttuja mitä mä haluaisin ittelleni, mutta rahatilanne on sellanen etten voi ostaa... ainakaan heti.

URBAN DECAY Naked -paletti ♥♥♥ Aivan ihana paletti, joka sopii kaikille ihmisille, koska niin neutraaleja värejä ja ruskeita, mitkä sopii yleensä melkein jokaiselle. Oon jo kauan halunnu tätä, mutta ku ei myydä pretty.fi :ssä ja pitäis tilata jostain eBaysta tai jostain ulkomaalasesta nettikaupasta. :( Kyllä ton vois sitte joskus hankkii...


URBAN DECAY eyeshadow primer potion ♥ Aivan paras silmämeikin pohjustusaine! Aion hankkia heti, kun saan maksettuu loput maksuista pois pretty.fi :lle. :) Tää on tärkee ostos meikkiharrastuksen kannalta ja mieluummin tämä ku Lumenen markettituote. Suosittelen! :) ♥ Ps. En väitä, että Lumenen tuote olisi ihan huono vaan, että tämä on parempi. =D



Sigman meikkisiveltimet ♥ Kaikkein paras hinta-laatu suhde näissä. Jos ostaa niin kannattaa ostaa koko setti. :) Mä saan tämmösen luultavasti synttärilahjaksi nyt lokakuussa jos saadaan vaan ratkastua tää PayPal -pulma mikä meillä on, kun ei ole Visaa ja Visa Electron ei käy Sigmalla maksuvälineenä ja PayPallil ei kelpaa säästöpankkien electronit jaja... Niin sekoo hommaa. :( Mutta kaikesta huolimatta, nämä on hyviä siveltimiä. Jotkut sanoo, että ihan kun kopioita macin siveltimistä ja nää on tosi pehmeitä.
LOVE IT ♥♥♥

                                                                                    
Coastal Scents 6 Contour Blush Palette peiteväri, poskipuna
                           
Tarvisin peiteväri -paletin ja myös korostusväri -paletin. Mä en ole vielä päässyt siihen vaiheeseen, että olisin osannut jo valkata ittelleni sopivimman ja parhaimman paletin, mutta tässä on kuvia joistain kivoista mitkä kiinnostais mua kovasti. :)

Coastal Scentsiltä näyttäis löytyvän kivoja paletteja. Coastal Scentsiltä löytyy muutenkin erittäin hyviä paletteja jos etsii hyviä ja isoja luomiväri paletteja!

Coastal Scents Camouflage Palette peiteväripaletti





Korostusvärejä en oo miettiny näin paljoo, ku
peitevärejä, koska omasta mielestäni mun kasvoissa on niin paljon enemmän peitettävää,
ku korostettavaa. :(



Wet n Wild CoverAll Concealer Palette peiteväri



Ja löytyyhän multa tietysti yksi peiteväri -paletti Wet n Wildiltä ja se on ihan ok hintaansa nähden. Se maksaa pretty.fi :ssä ainakin tällä hetkellä 5,45e.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti